sabilon     
       


 home
                      
   
  producten


  gezichtsbehandelingen


  lichaamsbehandelingen


  extra's


  foto's


  openingstijden
  

  online afspraak maken


   nieuws 


  contact


 
 
 

 

 

 DE FILOSOFIE VAN IK SKIN PERFECTION;

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Onze doelstelling is om jou bewust te maken van je huid en je keuzes. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid hebben wij bewuste keuzes gemaakt.

Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid ons uitgangspunt. Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label.

Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste

resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering.

Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in onze producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurgraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.